Get Adobe Flash player

Naamgeving Mare en Mare Volley

Naamgeving de Mare en Mare Volley

Volleybalvereniging Mare Volley is opgericht op 5 juli 2011 en vernoemd naar het onderkomen waar de vereniging haar kunstjes wenste uit te voeren: de Mare. In de Mare zijn de verschillende ruimtes apart benoemd. De verenigingen trainen en spelen in sportzaal “de Zoeke”, vergaderd kan er worden in de “Damshoek” of de Veldhoek en de ontmoetingsruimten zijn genaamd “de Ha” en “Dorpermeien”.  De naam De Mare betekent “het mondeling overgeleverde verhaal”. Een bericht zoals dat vroeger werd overgebracht door een heraut en zoals dat we dat nu doen in persoonlijke gesprekken.

Vandaar het logo waarin de twee gezichten met elkaar in gesprek zijn. Samen vormen ze één lachend geheel. De kleuren hebben ook betekenis. Het groene staat voor vernieuwing, groeikracht en positieve veranderingen. Het blauwe voor: geluk, vrolijkheid en openheid. Gehoopt wordt dat De Mare altijd een mix zal zijn van deze kenmerken en eigenschappen. Volleybalvereniging Mare Volley heeft het logo van de twee gezichten gewijzigd in twee volleyballende personen. De kleuren en de betekenis ervan zijn ongewijzigd gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>